Skriv til os

Om bageriet

Læs mere om os

Torvebageren er din lokale bager i Odense der har eksisteret i mere end 40 år, hvor håndværket er i god kvalitet og alt bliver lavet fra bunden. Om det er vores sprøde hindbærsnitte, smagfulde surdejsbrød eller den klassiske romkugle, så er smagen i top

Vores bagermester har arbejdet halvdelen af sit liv i bageriet, som han overtog som 31 årig i 2023, efter han startede som lærling allerede som 16 årig.

“Jeg er opvokset med bageren og lokalsamfundet som nabo. Jeg har gået i den nærliggende sanderumskole og tit frekventeret bageren inden jeg startede der som bager. Da jeg blev færdig med folkeskolen startede jeg direkte på bagerskolen og fik tilbudt en stilling som lærling hos Torvebageren. Det sagde jeg ja til og det førte til, at jeg nu er ejer af butikken, efter min gamle chef skulle på pension”

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon (+45) 66 17 29 15 eller send en mail til aptorvebageren@outlook.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.